Direktlänk till inlägg 27 juni 2011
Hej! Kolla vad jag har här under
RABARBER!
Gillar ni Rabarber? Jag gillar det, det är så sött & surt! Man piggnar till om man äter det. Går bra till efterätt Pappa gjorde nån kräm av det.
1. Man hackar Rabarberna i lagom storlek
2. Ta fram en talrik och lägg Rabarberna i och häll mycket socker ovan på
3. Häll lite vatten i talriken
4. Värm det ungefär 1 minut, tills den blir lite mjuk
5. Ta en sked och mosa den så att det blir som en liten kräm
6. Sätt i den igen i mikrovågen.
7. Gör sedan steg 5-6 några gånger, 2 eller 3 gånger räcker nog
8. När den är klar får den svalna ett tag, kan vara väldigt varmt!
9. Dags att servera den!
Hehe, där fick ni ett recept som ni kanske har nytta av i livet!
Nu ska jag fixa lite annat, vi hörs!!!
En Belieber som heter Madeleine Blom, född 1998 i Stockholm med bor i en håla några mil utanför Norrtälje. Jag är en glad, positiv och blygsam tjej som älskar att sjunga!
Detta är min reseblogg som fylls med bilder, om det thailändska livet och massa andra saker. Men det finns även andra tips och trix om min "vanliga" vardag.
Ta gärna en titt och hoppas ni stannar